Esittely

STYLEBYJPn blogia kirjoitan minä, Jaana. Oululainen, 35-vuotias äiti ja yrittäjä.

Blogin kirjoittaminen on minun uusi luovuuden harrastukseni. Rohkaistuin 2019 syksyllä perustamaan instagram sivun, joka pääsääntöisesti koostuu kodin sisustamisesta. Rakastan tunnetta kun näen tilaisuuden hyvään kuvaan ja samalla saan kertoa päivän tunnelmista. Blogin aloittaminen lähtikin tästä, halu kirjoittaa enemmän.

Olen kauneusalan yrittäjä ja yrityksen perustamisen jälkeen opin paljon itsestäni ja siitä kuinka luova olenkin. Tämän myötä olen saanut paljon rohkeutta tehdä asioita joita rakastan. Yhtenä tulevaisuuden haaveena on perustaa uusi yritys joka painottuisi kauneusalan sijaan koteihin ja asumiseen.

Blogin pääpaino on sisustaminen, mutta täällä käsitellään myös äidin elämää, kauneutta ja minun tyyliäni. Haluan jakaa pieniä ja suuria tunteita, ideoita ja asioita jotka tuovat minulle iloa.

Kotona puuhailu, diy-projektit sekä pienten ja isojen muutoksien tekeminen on minulle todellista terapiaa. Tyylini on skandinaavinen, ripauksella torilöytöjä, jotka voivat saada uuden elämän käsittelyssäni.